X
Back to the top
Clas Vårdstedt

Om mig

Clas Vårdstedt är en uppskattad låtskrivare, artist, producent och författare. Han har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga - i det som kallas för våra liv. Berättelserna om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många. Det nya greppet med en avskalad konsert med enbart en röst och ett piano ger nytt liv till en sångskatt som är fortsatt aktuell för år som kommer.

I samma stund som samarbetet med Erikshjälpen inleddes släpptes det sjätte albumet, ”Mitt hjärta hos dig” (David Media AB) där allt överskott oavkortat går till Erikshjälpens arbete med att hjälpa barn med funktionshinder i Kenya. Clas är sedan 2017 ambassadör för barnrättsorganisationen ERIKSHJÄLPEN

I samband med det kritikerrosade samlingsalbumet “Du har mitt liv i din hand” och boken "Himlen på besök" (Marcus förlag) finns nu möjlighet att boka en unik konsert & bokstund till din kyrka. 

 

Kontakta Clas personligen för ex en bokningsförfrågan genom att klicka här!

Leave a Comment

COPYRIGHT CLAS VÅRDSTEDT PRODUKTION 2022