X
Back to the top

Om mig

Clas Vårdstedt är en uppskattad artist, låtskrivare, producent och lovsångsledare och får nog betraktas som en veteran inom svensk, kristen musik. 2019 är ett jubileumsår då det var precis 30 år sedan han började turnera runt med popgruppen SOLID. Hans röst eller sånger hörs på närmare 45 cd-produktioner, varav 7 egna soloalbum och han har skrivit och översatt omkring 130 sånger som sjungs runt om i våra kyrkor. Clas har vid ett flertal gånger medverkat i olika radio & TV-program.

Clas Vårdstedt har på ett särskilt sätt visat sig vara en tröstens och hoppets förkunnare. En sångförfattare som förmår att beskriva Guds närvaro i det enkla, vardagliga – i det som kallas för våra liv. Vittnesbörden om hur hans sånger berört och nått människor i situationer där de desperat har behövt en påminnelse från himlen är många. Det nya greppet med en avskalad konsert med enbart en röst och ett piano ger nytt liv till en sångskatt som är fortsatt aktuell för år som kommer.

Clas är sedan 2017 ambassadör för barnrättsorganisationen ERIKSHJÄLPEN

I samma stund som samarbetet med Erikshjälpen inleddes släpptes det sjätte albumet, ”Mitt hjärta hos dig” (David Media AB) där allt överskott oavkortat går till Erikshjälpens arbete med att hjälpa barn med funktionshinder i Tanzania. Läs mer om det projektet här!

I samband med det kritikerrosade samlingsalbumet “Du har mitt liv i din hand” som släpptes i maj 2019 finns nu möjlighet att boka en konsert tillsammans med ERIKSHJÄLPEN till din kyrka under 2020. 

Passa på att boka en konsert och/eller gudstjänstmedverkan i samarbete med Erikshjälpen redan nu !

Kontakta: Erikshjälpen, Samuel Åhl, 0709 506 858, samuel.ahl@erikshjalpen.se

Eller kontakta Clas personligen genom att klicka här!

Leave a Comment

COPYRIGHT CLAS VÅRDSTEDT 2020