Grattis & tack alla församlingar som visat intresse av att vinna ett gratis besök av mig i samarbete med Erikshjälpen någon gång under perioden sep 2021 – juni 2022. Nu är tävlingen avgjord och följande vinnare och motiveringar har tilldelats varsin månad. Stort grattis till er,  och tänk vilken skillnad vi tillsammans kan få vara med och göra för barn med funktionsnedsättning i Kenya! Vinnarna blir kontaktade för planering av definitiva datum framöver!

2021

September – Malmbäck, Klockargårdskyrkan

”Klockargårdskyrkan i Malmbäck en församling med mycket sång och musik. Clas Vårdstedt har aldrig varit i vår kyrka förut och spelat, vilket känns som en ”skandal”.  Vi är många i kyrkan som spelar och sjunger vecka ut och vecka in. Det skulle vara både fantastiskt roligt OCH skönt att bara få ”sitta ner” och få lyssna till Clas sånger och det han har att berätta. Jag tror att det skulle inspirera många av våra sångare och musiker i vår kyrka, och självklart alla andra också!”

Oktober – Öckerö, Filadelfiaförsamlingen  

”Filadelfia Öckerö är en församling för alla generationer och har ett musikliv med engagemang från många olika generationer. Vi längtar efter mer av vad Gud har för oss och att få fortsätta sprida hans evangelium på öarna.  Vi tror att Gud talar till oss på olika sätt och där hoppas vi få kunna ta del av vad Han vill säga till oss genom dig och dina sånger och texter.”

November – Söderköping, Pingstkyrkan

”Medan vi fortfarande kunde ha mindre samlingar minns jag särskilt bönemötet då vår pastor tog fram sin telefon i slutet av samlingen  och spelade ”Mitt liv vilar i dina händer”. Den blev en klockren hälsning in i den situation som var. Jag vidarebefordrade den till några som inte var med den kvällen och förstod då att den sången redan var mycket känd och älskad.”

December – Vrigstad, Pingstkyrkan

”Vi i Vrigstad vill gärna fira att vi får fira Gudstjänst tillsammans med varandra och tillsammans med dej Clas! Dina tidigare besök har varit så uppskattade! Din gåva att leverera både ord och musik rakt från hjärtat till dina medmänniskor berör.  Vi önskar att alla i Vrigstad skulle få chansen att höra dina fina sånger och några rader från din bok. Vi börjar förbereda för ditt besök redan nu och hoppas att vi har äran att vinna en helg med dej!”

2022

Januari – Hillerstorp, Törestorps Missionsförsamling

”Vår församling är som en ”lillebror” till församlingarna runt omkring och vi kan inte mäta oss med dem. Någon gång vill vi vara den som kan erbjuda ”mest och bäst”.”

Februari – Vikingstad, Missionsförsamlingen

”Det skulle vara fantastiskt fint och roligt att få bjuda in Vikingstadsborna till en stund med dig, din musik och dina ord till vår kyrka. Det finns många nyinflyttade i samhället, och fler är på ingång, då det har byggts och fortfarande byggs nya bostäder och det skulle vara ett ypperligt tillfälle att få bjuda in och förhoppningsvis få möta dessa människor i kyrkan för att på så sätt skapa goda relationer med människor i vår bygd”

Mars – Norrahammar, Slättenkyrkan

”Slättenkyrkan i Norrahammar står inför både härliga och svåra utmaningar. De härliga utmaningarna består bland annat i att vi satsar på att dra igång ett församlingsutvecklingsarbete via Equmeniakyrkan under tre år. Om inte pandemin  kommit hade vi varit mer igång redan nu, men den som väntar på något gott…. Vi är så laddade att få ledning i att tänka nytt. Att få hit dig som en inspiration med alla dina sånger och texter skulle vara så fantastiskt för hela vår församling, och vi bjuder gärna i många från när och fjärran.”

April – Eksjö, Värne Alliansförsamling

”Värne är en liten församling på ca 90 medlemmar. From sommaren 2021 så står vår församling utan pastor, vilket gör att behov av tal och inspiration kommer vara stort framöver. Vi tror att ett besök av dig skulle kunna vara både en energiinjektion för sång & musik i vår församling, men tror även att du har något på ditt hjärta som kan beröra.”

Maj – Värmdö, Skärgårdskyrkan

”För att vi älskar Gud och att sjunga lovsång till hans ära och tillsammans!”

Juni – Åsarp, Åsarps frikyrkoförsamling

”Vår församling har hållit igång Youtube-gudstjänster sedan Corona började våren 2020. Våra fyra musikteam och vår pastor har medverkat nästan hela tiden och jag tycker det skulle vara fint att uppmuntra dem med en konsert! Det skulle också uppskattas av alla lyssnarna då variationen på musik har varit minimal under detta år och Clas musik är personlig, nära och hoppfull att lyssna till!”